HJERTESTARTER

Gruppeordninger

Jonas Christian Andersen den 20-06-2017
    Her er lidt billeder fra Børnefestugen:
  • Birgitte Pilgård den 19-06-2017

Kære alle forældre

I skal være opmærksom at der i denne uge er almindelig skoledag mandag til onsdag, torsdag til kl. 14.10 og på fredag er eleverne i skole fra kl. 8.10-11.00 hvorefter SFOèn og klubberne har åbent for alle elever. Også for dem som ikke normalt går i SFO/klub.

Mange hilsener
    Skolens ledelse

• Birgitte Pilgård den 19-06-2017

Kære alle forældre

Hermed orientering om ansættelse af afdelingsleder til specialgrupperne/klasserne.

Ansættelsesudvalget har i enighed peget på og ansat en afdelingsleder til gruppeordningerne på Herstedøster skole. Der var 15 ansøgere, 5 var inviteret til 1. samtale og 2. til anden samtale. Det var 2 stærke kandidater. Efter 2. samtale pegede ansættelsesudvalget på at ansætte Mads Brøns Pedersen. Mads indtræder i stillingen d. 1. august.

Mads kommer fra en konstitueret afdelingslederstilling i AB grupperne. Vi glæder os alle til det fremtidige samarbejde, som vil blive til stor glæder for alle.

Mange hilsener

Birgitte Pilgård