HJERTESTARTER

Gruppeordninger

Birgitte Pilgård den 02-12-2016

Skoleåret 2015/2016 har været et travlt år for skolebestyrelsen.

Blandt mange spændende og vigtige emner kan nævnes.

Påbegyndt udskiftning af møbler i klasserne. Et emne vi er særlig glade for er lykkes, da det også var et punkt der var vigtigt for Elevrådet.

Elevrådet er stort set altid repræsenteret på vores bestyrelsesmøder, og vi sætter stor pris på deres deltagelse og de emner de bringer op.

Kortere skoledage er et andet punkt, som har fyldt meget. Vi har diskuteret og undersøgt emnet, og må konkludere at det er meget svært at skabe kortere skoledage i praksis, som lovgivningen er lige nu.

Elevfravær er også et punkt der er værd at nævne. Kommunen har igangsat en indsats mod det høje elevfravær vi har i kommunen. Vi følger udviklingen og kan oplyse at man allerede nu kan se en positiv udvikling.

I vedhæftet årsberetning kan I læse om alle de emner vi i skolebestyrelsen har arbejdet med i skoleåret 2015/2016.

Hvis der er nogle som gerne vil ha' noget uddybet eller har spørgsmål, så er man meget velkommen til at skrive eller møde op på skolen musiskrum syd d. 8. december kl. 17:45-18:15, hvor bestyrelsen vil svare på evt. spørgsmål til årsberetningen.

Skolebestyrelsen på Herstedøster skole

Ulla Kaudi den 28-11-2016
    2 ledige lærerstillinger til ASF gruppeordning. Kompetencer naturfag, håndværk og design.
    Ulla Kaudi den 28-11-2016
    Ledig lærerstilling til udskolingen, kompetencer i matematik og idræt.